Mirësevini në Vila Park Bujari!

Hotel Vila Park Bujari ofron për te gjithë turistët njëe pamje të mahnitshme nga gjiri i Sarandës .Me plazhin mahnitës dhe detin kristal pushimet tuaja bëhen të pa harrueshme.Hoteli jonë ka dhoma dyshe dhe dhoma familjare me një mobilim modern dhe pamje fantastike nga deti. Restoranti ofron një pamje panoramike të kombinuar me shije të shkëlqyer nga traditat tona dhe ushqime Europiane . Qëllimi jonë është kënaqesia juaj! Shijoini!

Shërbimet dhe Standartet

Hoteli ofron një sërë shërbimesh që mundëson një komo dhe qëndrim shumë të relaksuar.
Qëllimi ynë është kënaqësinë tuaj!

null

Recepsion 24 orë

Ne jemi në shërbimin tuaj 24 orë në ditë
null

Free WI-FI

Internet Falas lundroni në ambientet tona
null

Informacione turistike

Informacione turistike të detajuara
null

Staf Shumëgjuhësh

Ju asnjëherë nuk do të ndiheni të huaj në hotelin tonë.
null

Shërbim në dhomë

Ne jemi në shërbimin tuaj
null

Kafshët shtëpiake

Kafshët tuaja shtëpiake janë të mirëpritura në hotelin tonë

Vendet turistike

Vendet që mund të vixitoni gjatë qëndrimit tuaj në hotel!

PARKU KOMBËTAR

I BUTRINTIT

ISHUJT

E KSAMILIT

 

SYRI I KALTER